Valikko Sulje

helmikuu 2023

Tervetuloa sirkustyöpajoihin 3.3.2023

Sirkustyöpajoissa tutustutaan leikinomaisesti eri sirkuslajeihin, kuten jongleeraukseen ja tasapainoiluun. Sirkusvälineet: Tasapainopallo, puujalat, pallot, keppi ja lautanen, diablo, heittoliinat, rolabola- tasapainolauta. Työpajoissa käytettävä opetuskieli: Englanti, suomi Kohderyhmä: Lapset yli 6v., nuoret, aikuiset, perheet Työpajojen ohjaajat: sirkustaiteilijat Heikki Leppävuori ja Vesa-Petteri Asikainen Aika: 3.3.2023 klo 11 ja klo 12 Paikka: Lamminraitti 25, 16900 Lammi Lisätietoa: Vesa-Petteri Asikainen 050 3033 643, performancesirkus.markkinointi@gmail.com

PerformanceSirkuksen Lapinlahden Lähteen kirjoitustyöpajaryhmä

Kirjoitustyöpajan tavoite on aktivoida kirjoittamisesta kiinnostuneita ikääntyneitä harrastamaan kirjoittamista ja harjoittamaan samalla muistia, kognitiivisia taitoja, aktivoida muistoja ja muistamista. Kirjoittamisen aihepiiri on laaja; yhteiskunnallisesta problematiikasta naisen asemaan, yksilön asemasta muuttuvassa sosiaalis-kulttuurisessa viitekehyksestä, yhteiskunnan näkymättömien näkyväksi tekemiseen. Työpajoissa sukelletaan omaan elettyyn elämään, reflektoiden elämänpolun ilojen, surujen kirjoa, myötäelävästi ja syvämerkityksellisesti. Keskiössä on ihminen, joka rakastaa, vihaa, pettyy, ymmärtää, suvaitsee ja tuntee empatiaa.

Tervetuloa eläkeläisten maksuttomaan sirkusryhmään oppimaan uutta!

Kunnon kaveri -toiminta edistää yli 65-vuotiaiden Pikku Huopalahden ja sen lähialueiden asukkaiden liikkumista ja hyvinvointia. Järjestämme PerformanceSirkuksen kanssa ikääntyville tarkoitetun sirkuskurssin Wilhelmiinassa keväällä 2023, jossa opettelemme rennolla otteella erilaisia sirkustemppuja sekä sirkusvälineiden käyttöä. Kurssi huipentuu esitykseen Wilhelmiinassa Vapun aikoihin. Sirkustemppujen harjoittelu parantaa tasapainoa sekä koordinaatiota ja on loistavaa aivojumppaa. Opettajina toimivat sirkusalan ammattilaiset PerformanceSirkukselta sekä Kunnon kaveri -koordinaattori Heidi. Harjoittelu tapahtuu Wilhelmiinan liikuntasalissa tiistaisin 24.1.–18.4.2023

Sirkustyöpaja 13.2.2023 Seinäjoen Toimintojentalolla

Sirkustyöpaja – iloa ja onnistumisen elämyksiä helppojen sirkustemppujen lomassa Sirkustyöpajoissa opetellaan rennolla ja hauskalla otteella erilaisia helppoja ja turvallisia sirkustemppuja ja -harjoituksia sekä sirkusvälineiden käyttöä. Sirkustyöpajoihin osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta sirkuksesta. Opettajina toimivat sirkustaiteilija ja -opettaja Heikki Leppävuori, joka on toiminut sirkusalan ammattilaisena jo 36 vuoden ajan. Leppävuori on nähty muun muassa Sirkus Finlandia sekä Tanssiteatteri Hurjaruuthin talvisirkuksen lavalla useina vuosina.

Saturnuksen renkaat 15.2.2023 Seinäjoen Toimintojentalolla

Sirkusesitys Saturnuksen renkaat riemastutti yleisöä Toimintojen Talolla Seinäjoella 15.2.2023.  Yleisö näki iloisia sirkuskaraktäärejä, taitavaa tasapainoilua ja upeaa jongleerausta. Saturnuksen renkaat esityksen sirkustirehtöörinä toimii näyttelijä Vesa-Petteri Asikainen ja esityksen näyttämömiehenä häärii maailman nopealiikkeisin Waltteri (Heikki Leppävuori). Esiintyjät: Ulla-Maija, Eija, Heli, Pirjo, Aulikki, Ritva ja Annika. Esityksen järjestää Seinäjoen kaupunki ja Etsivän kulttuurisen vanhustyön jatkohanke IKO2. Hankkeen on rahoittanut Taiteen edistämiskeskus ja se on osa Sosiaali- ja terveysministeriön Kansallisen ikäohjelman 2030 toimeenpanoa.