Valikko Sulje

Sirkustyöpaja 13.2.2023 Seinäjoen Toimintojentalolla

Sirkustyöpaja – iloa ja onnistumisen elämyksiä helppojen sirkustemppujen lomassa

Sirkustyöpajoissa opetellaan rennolla ja hauskalla otteella erilaisia helppoja ja turvallisia sirkustemppuja ja -harjoituksia sekä sirkusvälineiden käyttöä. Sirkustyöpajoihin osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta sirkuksesta. Opettajina toimivat sirkustaiteilija ja -opettaja Heikki Leppävuori, joka on toiminut sirkusalan ammattilaisena jo 36 vuoden ajan. Leppävuori on nähty muun muassa Sirkus Finlandia sekä Tanssiteatteri Hurjaruuthin talvisirkuksen lavalla useina vuosina. Toisena sirkustyöpajaohjaajana toimii teatteritaiteen maisteri Vesa-Petteri Asikainen. Lisäksi vertaisohjaaja-assistentteina toimii ikääntyneitä helsinkiläisiä sirkusharrastajia.

Lue lisää sirkustyöpajoistamme tästä.