Valikko Sulje

Sirkustyöpajat

Iloa ja onnistumisen elämyksiä helppojen sirkustemppujen lomassa

Sirkustyöpajojen tavoitteena on parantaa kehollista ilmaisua, tasapainoa ja kehon tuntemusta. Sirkustyöpajassa tutustutaan eri sirkuslajeihin, kuten jongleeraukseen ja tasapainoiluun ja tutustutaan eri sirkusvälineinä kuten kainalopuujalkoihin, palloihin, keppeihin ja lautasiin, diabloon, heittoliinoihin, yksipyöräiseen, tasapainopalloon ja rolabolaan- tasapainolautaan.

Sirkustyöpajat sopivat hyvin kaikenikäisille ja tasoisille. Aikasempaa kokeumusta sirkuksesta ei vaadita. Sirkustyöpajoja on pidetty muun muassa koulussa, vastaanottokeskuksissa ja erilaisten tapahtumien yhteydessä. Voit tilata työpajan PerformanceSirkuksen omaan tilaan tai tilata työpajan yhteisöllesi, jolloin työpajanpitäjät tuovat mukanaan tarvittavat välineet.

Työpajaohjaajat: Heikki Leppävuori, Vesa-Petteri Asikainen

Kesto: 45-90 minuuttia

Kohderyhmä: Sopii kaikille

”PerformanceSirkuksen taidetyöpajoissa nuorten on ollut turvallista kokeilla omia rajojaan eri taiteen keinoin ja samalla astua ulos myös huomaamattaan omalta mukavuusalueeltaan. Työpajojen toiminnan avulla nuoret ovat voineet löytää itsestään vahvuuksia ja osaamista, jota eivät ole aiemmin ehkä osanneet itsessään nähdä tai tunnistaa. Työpajoissa nuoret ovat myös kannustaneet ja rohkaisseet toisiaan kokeilemaan erilaisia työskentelytapoja ja samalla tämä on ollut vahvistamassa ryhmän yhteishenkeä. Nuoret ovat oppineet työpaja toiminnan avulla tunnistamaan omien vahvuuksiensa lisäksi toistensa vahvuuksia ja osaamisen alueita. Yhdessä tekemisen myötä nuoret ovat saaneet myös toisiltaan vahvistusta omista vahvuusalueistaan. Saatu palaute vertaisilta on lisännyt nuorten näkemystä omista osaamisen alueistaan.”

Sirkustyöpaja Kirkkonummen vastaanottokeskuksen asukkaille 29.12.2022