Valikko Sulje

AJANKOHTAISTA

TULOSSA VUONNA 2022 PERFORMANCESIRKUKSEN OMALLE STUDIONÄYTTÄMÖLLE!
(Muutokset mahdolllisia rajoitustoimien johdosta.)

PerformanceSirkuksen toteuttaa vuonna 2022 kolme uutta ensi-iltaa esitystilassaan:

Lue lisää klikkaamalla alla olevia linkkejä!

IKÄÄNTYNEIDEN MAKSUTTOMAT SIRKUSTYÖPAJAT TORSTAISIN. AMMATTIESITTELYSSÄ SIRKUSTYÖPAJAN OHJAAJA VESA-PETTERI ASIKAINEN.

 

Lue lisää alla olevista esityksistä ja projekteista klikkaamalla alla olevaa kuvaa tai otsikkoa.

Sivulla on kaikki PerformanceSirkuksen tiedotteet ja ajankohtaiset julkaisut. Uusimmat tiedotteet näet ylhäällä ja selaamalla alaspäin pääset lukemaan vanhempia uutisia, julkaisuja ja tiedotteita. 

AALLOT - IKÄÄNTYNEIDEN YHTEISÖTAIDETEOS NÄHTÄVISSÄ KAAPELITEHAALLA 5.-10.10.2021

Aallot, ikääntyneiden yhteisötaideteos on nähtävillä Kaapelitehtaalla Valssaamossa 5.-10.10.2021. PerformanceSirkus loi yhdessä kuvataiteilija, KuM, Ilari Kähösen, puuseppä, KuM, Anssi Törrösen ja ikääntyneiden kanssa yhteisötaideteoksen, jonka keskiössä ovat ikääntyneiden kokemukset, ajatukset ja tuki toisilleen poikkeusaikana.

PERFORMANCESIRKUKSEN TULEVAT ESIINTYMISET

PerformanceSirkuksella tulee olemaan useita esiintymisiä esiintymisiä vuoden 2022 aikana muun muassa vanhainkodeissa, laitoksissa sekä tapahtumissa.

PERFORMANCESIRKUS TÄYTTI 25-VUOTTA

PerformanceSirkus juhli 25-vuotis syntymäpäiväänsä 1.4.2021

SYKSYLLÄ 2021 PERFORMANCESIRKUKSEN NÄYTTÄMÖLLÄ KAKSI UUTTA ENSI-ILTAESITYSTÄ

PerformanceSirkuksella on tulossa kaksi uutta ensi-iltaa syksyllä 2021. Kaikki esityksiä on jouduttu siirtämään eteenpäin useita kertoja, mutta nyt toivomme, että pystymme toteuttamaan esitykset, joita on suunniteltu jo pitkään. Lavalla tullaan näkemään esityksiä Runebergistä, rakkaudesta ja yksinäisyydestä.

PERFORMANCESIRKUS JATKAA IKÄÄNTYNEILLE SUUNNATUTUJA SIRKUSTYÖPAJOJA

13.1.2022 Jatkuu PerformanceSirkuksen pitämä ainutlaatuinen ikääntyneille suunnattu sirkustyöpajasarja! Sirkustyöpajoissa opetellaan rennolla ja hauskalla otteella erilaisia sirkustemppuja ja -harjoituksia sekä sirkusvälineiden käyttöä.

TULE MUKAAN YHTEISÖTAIDETEOKSEN LUOMISEEN

PerformanceSirkus etsii vapaaehtoisia helsinkiläisiä ikääntyneitä mukaan kirjoitustyöpajoihin kesällä 2021. Kirjoitustyöpajojen teemana ovat kokemukset ja ajatukset koronapandemian aikana.