Valikko Sulje

AJANKOHTAISTA

Lue lisää klikkaamalla kuvaa tai otsikkoa.

Sivulla on kaikki PerformanceSirkuksen tiedotteet ja ajankohtaiset julkaisut. Uusimmat tiedotteet näet ylhäällä ja selaamalla alaspäin pääset lukemaan vanhempia uutisia, julkaisuja ja tiedotteita. 

AALLOT - IKÄÄNTYNEIDEN YHTEISÖTAIDETEOS NÄHTÄVISSÄ KAAPELITEHAALLA 5.-10.10.

Aallot, ikääntyneiden yhteisötaideteos on nähtävillä Kaapelitehtaalla Valssaamossa 5.-10.10.2021. PerformanceSirkus loi yhdessä kuvataiteilija, KuM, Ilari Kähösen, puuseppä, KuM, Anssi Törrösen ja ikääntyneiden kanssa yhteisötaideteoksen, jonka keskiössä ovat ikääntyneiden kokemukset, ajatukset ja tuki toisilleen poikkeusaikana.

PERFORMANCESIRKUKSEN TULEVAT ESIINTYMISET

PerformanceSirkuksella tulee olemaan useita esiintymisiä esiintymisiä vuoden 2021 aikana muun muassa vanhainkodeissa, laitoksissa sekä tapahtumissa.

RITA GÓBIN VIERAILUA SIIRRETÄÄN

Valitettavasti poikkeustilanteesta johtuen Rita Góbin vierailu ja siihen liittyvät yhteisötanssityöpajat ja yhteisötaide-esitykset siirretään toiseen ajankohtaan. Ilmoitamme korvaavat päivämäärät mahdollisimman nopeasti.

ILMOITTAUDU MUKAAN RITA GÓBIN TANSSITYÖPAJAAN 11.-12.6

Unkarilainen palkittu tanssija- koreografi Rita Góbi pitää kaksi yhteisötanssityöpajaa Helsingissä 11.-12.6.2021. Työpajojen lopuksi osallistujat pääsevät mukaan Rita Góbin improvisatoriseen yhteisötanssiesitykseen.

SYKSYLLÄ PERFORMANCESIRKUKSEN LAVALLA TULLAAN NÄKEMÄÄN KOLME UUTTA ESITYSTÄ

PerformanceSirkuksella on tulossa kolme uutta ensi-iltaa syksyllä 2021. Kaikki esityksiä on jouduttu siirtämään eteenpäin useita kertoja, mutta nyt toivomme, että pystymme toteuttamaan esitykset, joita on suunniteltu jo pitkään. Lavalla tullaan näkemään esityksiä Runebergistä, rakkaudesta ja yksinäisyydestä.

PERFORMANCESIRKUA ALOITTAA IKÄÄNTYNEILLE SUUNNATUT SIRKUSTYÖPAJAT

Syksyllä 2021 alkaa PerformanceSirkuksen pitämä ainutlaatuinen ikääntyneille suunnattu sirkustyöpajasarja! Sirkustyöpajoissa opetellaan rennolla ja hauskalla otteella erilaisia sirkustemppuja ja -harjoituksia sekä sirkusvälineiden käyttöä.

MUKAAN YHTEISÖTAIDETEOKSEN LUOMISEEN

PerformanceSirkus etsii vapaaehtoisia helsinkiläisiä ikääntyneitä mukaan kirjoitustyöpajoihin kesällä 2021. Kirjoitustyöpajojen teemana ovat kokemukset ja ajatukset koronapandemian aikana.

YHTEISÖTANSSII FESTIVAALI 2021 #STOPHATREDNOW- TAPAHTUMASSA

Practices of Inclusion and Accessibility in Dance - Panel Discussion on mukana järjestämässä paneelikeskustelua “Inklusiivisuudesta ja saavutettavuudesta tanssin kentän käytännöissä” keskiviikkona 19.5. klo 13.45 – 15.15. ​

PERFORMANCESIRKUS TÄYTTÄÄ 25-VUOTTA

PerformanceSirkus juhlii 25-vuotis syntymäpäiväänsä 1.4.2021