Valikko Sulje

Saturnuksen renkaat 15.2.2023 Seinäjoen Toimintojentalolla

Sirkusesitys Saturnuksen renkaat riemastutti yleisöä Toimintojen Talolla Seinäjoella 15.2.2023. 

Yleisö näki iloisia sirkuskaraktäärejä, taitavaa tasapainoilua ja upeaa jongleerausta. Saturnuksen renkaat esityksen sirkustirehtöörinä toimii näyttelijä Vesa-Petteri Asikainen ja esityksen näyttämömiehenä häärii maailman nopealiikkeisin Waltteri (Heikki Leppävuori). Esiintyjät: Ulla-Maija, Eija, Heli, Pirjo, Aulikki, Ritva ja Annika.

Esityksen järjestää Seinäjoen kaupunki ja Etsivän kulttuurisen vanhustyön jatkohanke IKO2. Hankkeen on rahoittanut Taiteen edistämiskeskus ja se on osa Sosiaali- ja terveysministeriön Kansallisen ikäohjelman 2030 toimeenpanoa. Mukana yhteistyössä ovat Toimintojentalo, ikääntyvien asumisen hanke sekä PerformanceSirkus.

Video: Hilla Perämäki
Valokuvat: Essi Ikonen

Lue lisää sirkustyöpajoistamme.