Valikko Sulje

Tule kuulemaan kirjoitusryhmä Valonsäikeiden tekstejä kirjoittajien itsensä lukemina

Ihminen kuin runo

”Oikeat sanat ja tunnelma, niin kaikki sujuu kuin runo. Pulppuan omia teitäni iloisesti eteenpäin kuin puro keväällä sen vapauduttua talven jähmettävästä kylmyydestä. Helposti ja vaivattomasti. Kivien ja oksan karahkojen yli sujahdan iloisena siitä, etteivät ne voi minua pysäyttää.” Ritva C. 14.11.22

Tule kuulemaan kirjoitusryhmä Valonsäikeiden tekstejä kirjoittajien itsensä lukemina.

Tule kuulemaan kirjoitusryhmä Valonsäikeiden tekstejä kirjoittajien itsensä lukemina. 

Keskusteleva tilaisuus Lapinlahden Lähteen kahvilassa pe 26.5.klo 15.30 – 17.30.

Kirjoitustyöpajojen aihepiiri on ollut laaja; yhteiskunnallisesta problematiikasta naisen asemaan, yksilön asemasta muuttuvassa sosiaalis-kulttuurisessa viitekehyksestä, yhteiskunnan näkymättömien näkyväksi tekemiseen. Kirjoitustyöpajoissa on sukellettu myös omaan elettyyn elämään, reflektoiden elämänpolun ilojen, surujen kirjoa, myötäelävästi ja syvämerkityksellisesti.