Valikko Sulje

Ohjelma pikkujouluihin 2024

PerformanceSirkusella on monipuolisesti jouluhahmoja ja karaktäärejä, jotka soveltuvat mainosti kulkemaan yleisön/asiakkaiden seassa viihdyttäen, nostaen hymyn korviin ja ihastuttaen.

Joulupukki

Joulupukki jos kuka herättää joulumielen ja saa hymyn nousemaan korviin. Joulupukin voi löytää istumassa ja odottamassa lapsia, jotka tulevat esittämään hänelle toiveitaan tai vaihtoehtoisesti Joulupukki voi kierrellä yleisön/asiakkaiden seassa jakaen karkkia tai kuunnellen joulun toiveita ja haaveita.

Tontut

Joulupukin uskolliset palvelijat kulkevat hyvin joulupukin mukana avustaen häntä tehtävissään, mutta tontut ilahduttavat ja viihdyttävät ihmisiä loistavasti myös ilman pukkia. Tällöin tontuista saattaa kuitenkin tulla hieman ovelia eikä koskaan voi tietää missä ja milloin tonttuun saattaa törmätä ja mitä heillä on mielessä. Saatko tontuilta kenties karkin vai tarkkailevatko he vain kaukaa pistäen merkille kuka on kiltti ja kuka ei.

Lumikuningatar

Mystinen ja hurmaavan kaunis lumikuningatar on tuttu saduista ja myyteistä. Lumikuningatar on vaikuttava näky kulkiessaan ihmisten joukossa niin kadulla, tapahtumissa kuin kauppakeskuksissa. Lumikuningatar sopii monenlaisiin tilanteisiin ja hetkiin, mutta kuningattaren hehkuva ja loistava asu on parhaimillaan hämärinä talvi-iltoina ulkona tai hämärissä tiloissa.