Valikko Sulje

Kunnon kaveri -hankkeen kevätjuhla Wilhelmiinassa 23.4.2024

Tervetuloa seuraamaan PerformanceSirkuksen ja Miina Sillanpään kevään 2024 yhteistyön huipentumaa Kunnon kaveri – hankkeen kevätjuhlaan tiistaina 23.4.2034 klo 14.00 Wilhelmiinan senioritaloon. Senioreiden monitaiteellinen esitys Bus-Stop yhdistelee mykkäelokuvatematiikkaa, mimiikkaa ja sirkusta innovatiivisesti.

Miina Sillanpään Säätiön ja PerformanceSirkusyhdistys ry:n välinen yhteistyö on jatkuvut jo kaksi vuotta. Yhteistyö täydentää ja tukee Helsingin kaupungissa tehtävää ikääntyneiden liikunnan edistämiseen tähtäävää kehittämistoimintaa.

Ohjelmassa on tasapainoteemainen ulkoilu Taavettipuistossa,

Seniorisirkus -ryhmän esitys Bus-stop sekä yllätysohjelma!

Esiintymässä myös kaksi TET- liikunnan ohjaajaopiskelijaa.

Ohjaus: Heikki Leppävuori ja Vesa-Petteri Asikainen