Valikko Sulje

PerformanceSirkuksen sirkusryhmän pikkujouluesitys 14.12.2023 Kaapelitehtaalla

Vuoden lopussa PerformanceSirkus valloitti yleisönsä ainutlaatuisella ja lumoavalla esityksellään Kaapelitehtaalla. Sirkusryhmän pikkujouluesitys oli täynnä vauhtia, taituruutta ja taikaa, ja se tarjosi unohtumattoman elämyksen osallistujille ja kaikille paikalle saapuneille.

Seniorisirkusryhmä esitti monipuolisen kattauksen temppuja, akrobatiaa, jongleerausta ja taikuutta, jotka yhdistyivät saumattomasti visuaaliseksi ilotulitukseksi.

Tämä ainutlaatuinen pikkujouluesitys ei ainoastaan tarjonnut viihdykettä vaan myös herätti katsojissa tunteen yhteisöllisyydestä ja juhlahengestä. PerformanceSirkus osoitti jälleen kerran, että sirkustaide voi olla vaikuttava ja ajatuksia herättävä taiteen muoto, joka ylittää rajoja ja luo unohtumattomia hetkiä.

Lue lisää järjestämistämme työpajoista ja kenelle ne sopiv