Valikko Sulje

Saturnuksen renkaat – leikkimielinen seniorisirkusesitys ke 20.9.2023 klo 13.30 Yhteisötalo Hannassa

Saturnuksen renkaat – leikkimielinen seniorisirkusesitys ke 20.9.2023 klo 13.30 Yhteisötalo Hannassa

PerformanceSirkus toteuttaa yhteistyössä helsinkiläisten ikääntyneiden kanssa leikkimielisen sirkusesityksen Saturnuksen renkaat, jonka pääosassa ovat ikääntyneet. Esityksessä toteutetaan ilon kautta, leikkimielisen rennolla otteella, sirkusnumeroita, joita ikääntyneet ovat harjoitelleet sirkustyöpajoissa.

PerformanceSirkuksen toimitilassa Kaapelitehtaalla 2021- 2023 aikana. Näemme iloisia sirkuskaraktäärejä, taitavaa tasapainoilua ja upeaa jongleerausta.

Saturnuksen renkaat- esityksen sirkustirehtöörinä toimii näyttelijä Vesa-Petteri Asikainen ja esityksen näyttämömiehenä häärii maailman nopealiikkeisin Waltteri (sirkustaiteilija Heikki Leppävuori).

Esiintyjät: Ulla-Maija, Eija, Annika, Heli, Liisa, Pirjo, Aulikki, Ritva, Heikki ja Vesa-Petteri

Esityksen pituus on n. 20 min. Esitys on keskustelevan vuorovaikutteinen eli sirkusnumeroiden jälkeen yleisöllä on mahdollisuus kommentoida näkemäänsä esiintyjien kanssa.

Esityksen jälkeen klo 13.30 – 14.15 yleisöllä on mahdollisuus tulla itse kokeilemaan turvallisesti sirkusvälineitä, mm. tasapainoilua, huivin heittoa ja ”pizzalätyn” pyöritystä.

TERVETULOA ROHKEASTI MUKAAN!

📍Osoite: Sturenkatu 12, 00510 Helsiki