Valikko Sulje

Sirkusesitys Wilhelmi ja Miinat 25.4.2023

Järjestimme yhteistyössä Minna Sillanpään Säätiön kanssa ikääntyville tarkoitetun sirkustyöpajakokonaisuuden asumispalvelukeskus Wilhelmiinassa keväällä 2023, jossa opettelimme rennolla otteella erilaisia sirkustemppuja sekä sirkusvälineiden taitoja. Työpajakokonaisuus huipentui leikkimieliseen sirkusesitykseen Wilhelmiinassa 25.4.2023 klo 14.00.

Esitys oli osa Miina Sillanpään Säätiön Kunnon kaveri -toimintaa, joka edistää kotona asuvien ikäihmisten arkiliikkumista. Kunnon kaveri -toiminta tarjoaa ikäihmisille monipuolista liikkumista ja lajikokeiluita yhteistyökumppaneiden kanssa. Keskeinen ajatus toiminnassa on, että jokaiselle löytyisi oma mieluinen tapa liikkua ja harjoittaa tasapainoa, lihaskuntoa, liikkuvuutta ja koordinaatiota.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Heikki Leppävuori, Marja Korhola ja Vesa-Petteri Asikainen

Koreografia: Marja Korhola, jönglööri Jani Suihkonen

Esiintyjät: Kotona asuvat ikäihmiset

Tuotanto: PerformanceSirkus ja Miina Sillanpään Säätiö

Esityksen kesto 20 min.

Lisätietoa: Vesa-Petteri Asikainen, 050 3033643

Lue lisää järjestämistämme työpajoista ja kenelle ne sopivat.