Valikko Sulje

Kulttuuri-iltamat Seinäjoen Toimintojentalolla 30.3.2023

Älä missaa tätä! Kulttuuri-iltamat Seinäjoen Toimintojentalolla 30.3.2023

Toimarin taidekevät huipentuu ohjelmallisiin kulttuuri-iltamiin Toimintojentalon kahvilassa. Iltamissa kuullaan ja nähdään kevään ikääntyneille suunnattujen työpajojen ohjelmallista satoa sekä nautitaan yhdessäolosta ja herkullisista tarjoiluista. Tarkempi ohjelma julkaistaan myöhemmin.

Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Iltamat järjestää Seinäjoen kaupunki ja Etsivän kulttuurisen vanhustyön jatkohanke. Hankkeen on rahoittanut Taiteen edistämiskeskus ja se on osa Sosiaali- ja terveysministeriön Kansallisen ikäohjelman 2030 toimeenpanoa. Mukana yhteistyössä ovat Toimintojentalo, ikääntyvien asumisen hanke sekä PerformanceSirkus.

Aika: To 30.3. klo 17-18.30
Paikka: Seinäjoki Kasperinviita 13
Toimintojentalon kahvila

Tapahtuma Facebookissa.

Valokuvat ja video: Hilla Perämäki

Valokuvat: Hilla Perämäki