Valikko Sulje

”En jaksa surra kauaa. Välillä itken, välillä nauran” -esitys 15.12.2022

PerformanceSirkus toteutti vuonna 2021 yhteisötaideteoksen, jossa käsiteltiin ikääntyneiden ajatuksia ja kokemuksia koronasta. Projektin puitteissa toteutettiin eri palvelutaloissa ympäri Helsinkiä ikääntyneille suunnattuja kirjoitustyöpajoja, joita hyödynnettiin yhteisötaideteoksessa, joka julkaistiin ARMAS-festivaaleilla lokakuussa 2021.

Yhteisötaideteoksen myötä syntyneet ikääntyneiden tekstit olivat äärimmäisen koskettavia ja puhuttelevia. Koimme, että tekstit ansaitsevat lisää huomiota ja näin ollen, vuonna 2022 tekstit tuodaan PerformanceSirkuksen näyttämölle, jossa ikääntyneet tulkitsevat niitä. Samalla luodaan tekstien ympärille vaikuttava ja kokonaisvaltainen esitys, joka nostaa unohdettujen äänet kuuluviin.

Ohjaus: Vesa-Petteri Asikainen ja Heikki Leppävuori Koreografia: Marja Korhola Esiintyjät: kotona asuvia ikääntyneitä helsinkiläisiä.

Liput: 10€, eläkeläiset, opiskelijat ja työttömät: 5€, alle 12- vuotiaat lapset ilmaiseksi Liput esitykseen on varattava rajallisen katsojamäärän vuoksi etukäteen: performancesirkus.markkinointi@gmail.com tai 050 3033643

En jaksa surra kauaa. Välillä itken, välillä nauran - toinen sivu