Valikko Sulje

PerformanceSirkus osallistui Elämän Lähde- kaupunkifestivaaliin Lapinlahden Lähteellä 27.8.2022. 

    

          


PerformanceSirkus toteutti tapahtumassa leikkimielisiä ja hauskoja sirkustyöpajoja, kaksi pirteää sirkusesitystä, Saturnuksen renkaat sekä Zirkkuss- esitys. Saturnuksen renkaat- esityksessä pääosassa olivat kotona asuvat helsinkiläiset ikääntyneet ja koko tapahtuman juontajana toimi karismaattinen sirkustirehtööri Vasiljev Vitelloni. Tapahtuma oli huikean yhteisöllinen festivaali, jossa saimme nauttia musiikin, tanssielokuvan, sirkuksen, teatterin, taidenäyttelyn ja ohjelmapisteiden monipuolisesta taide-elämystarjonnasta. Tapahtuman toteuttajatahoina toimivat RockHubs, Myrskyryhmä, Pro Lapinlahti mielenterveysseura ry sekä PerformanceSirkus. Suuret kiitokset kaikille ja erityiskiitos taustajoukoille!!
Festivaalin suojelijana toimi näyttelijä Seela Sella.

PERFORMANCESIRKUS JATKAA TORSTAISIN KAIKENIKÄISILLE SUUNNATTUJA SIRKUSTYÖPAJOJA AIKAVÄLILLÄ 8.9. – 15.12.2022.

AIKA: 8.9.2022 LÄHTIEN TORSTAISIN KLO 13.00 – 14.30

PAIKKA: TALLBERGINKATU 1 A 4. krs., 00180 HELSINKI

LISÄTIEDOT: 050 3033643 tai vesapetteri@performancesirkus.fi