Valikko Sulje

Elämän Lähde- kaupunkifestivaali 27.8.2022 klo 11-19

Hyvän mielen festivaali tarjoaa eloa, iloa ja kohtaamisia kaikille kaupunkilaisille avoimessa tapahtumaympäristössä Lapinlahden Lähteellä (www.lapinlahdenlahde.fi)
Kaikenikäisille kaupunkilaisille suunnatulla festivaalilla koetaan mm. musiikin, tanssin ja sirkuksen iloa. Festivaali kokoaa yhteen ikäihmisten kulttuuritoimintaa toteuttavia toimijoita Helsingissä. RockHubsin ja PerformanceSirkuksen ryhmät ja Myrskyryhmä esiintyvät yhdessä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Festivaalin suojelijana toimii Seela Sella.
Festivaali on kaikille avoin ja ohjelma on maksutonta. Tapahtumat järjestetään pääosin ulkona Lapinlahden sairaalapuistossa. Joitain ohjelmaosioita toteutetaan lisäksi sisätiloissa, jotka eivät ole täysin esteettömät. Festivaali käynnistyy lauantaina 27.8 klo 11 värikkäällä karnevaalikulkueella Lapinlahden sairaalapuiston portilta, johon toivomme myös festivaaliväen osallistuvan. Kulkue kiertää Lapinlahden sairaala-alueen. Karnevaalikulkuetta varten voi koristautua kello 10.30 alkaen paikalla olevalla kasvomaalaus-ja kierrätysvaatepisteellä. Tapahtumaa jatkuu noin kello 19 asti.