Valikko Sulje

Musiikkitarinamatka

PERFORMANCESIRKUS YHTEISTYÖSSÄ ESITTÄÄ: TOMI PULKKINEN DUON MUSIIKKITARINAMATKA

Tomi Pulkkinen Duon musiikkitarinatuokio vie kuulijat inspiroivalle ja rytmikkäälle matkalle laulujen ja kirjallisuuden keinoin. Lämminhenkisessä esityksessä kuullaan etenkin runoihin sävellettyjä lauluja. Mukana on Tomi Pulkkisen säveltämiä uusia kappaleita mm. Runebergin runoihin, mutta tuttua vanhaakin musiikkia kuullaan. Tuokiosta muodostuu mukaansatempaava, arjesta kohottava mielikuvitusmatka moniin maisemiin, Kreikan rannoilta Lapin tuntureille.
 
Esityksen ote on ennen muuta osallistava ja keskusteleva, ja yhteislauluunkin kannustetaan. 
 
Musiikkitarinatuokio voidaan pitää myös kaksikielisenä, osin ruotsiksi.
 
Esityksen kesto: 45 minuuttia
 
Laulu, kitara, huuliharppu: Tomi Pulkkinen, perkussiot: Joel Jaakkola