Valikko Sulje

Miimikot

Miimikkohahmomme on todella suosittu oheisesiintyjä messutapahtumissa, ravintoloissa ja katutapahtumissa. Tapahtumissa hahmo on konkreettisesti nostanut tapahtuman kävijämäärää ja lisännyt tapahtuman näkyvyyttä ja ainutlaatuisuutta. Tilaajana teidät huomataan.

Miimikkohahmo kohdistaa tehokkaasti yleisön kiinnostuksen tapahtumaa kohtaan, koska yleisö huomaa heti, että täällä tapahtuu jotain epätavallista.Yleisön kulkiessa ohi miimikkohahmo osaa ammattitaitoisella esiintymisellään yllättää ihmiset saaden heidät ilahtumaan. Tämä kokemus yhdistyy teidän tapahtumaanne ja teidät tilaajana muistetaan.

 Miimikkohahmo on huomion herättäjä, taitava yllättäjä, mieleenpainuva sisäänheittäjä, taidokas liikkuja, korokkeella hämmästyttäjä, fyysinen taideteos ja liikkumisen mestari.

Kesto: 30 – 45 minuuttia 

Kohderyhmä: Sopii kaikille