Valikko Sulje

Jättiläishahmo Den Lilla Hatten

Mitä kaikkea hämmästyttävää voikaan sattua valtavalle jättiläishahmolle, joka eksyy sattumalta paikalle erilaisiin, impulsiivisiin miljöisiin?

Luvassa on kaikkea mahdollista ja vähän mahdotontakin! Jättiläishahmon kohtaamisesta seuraa koomisia yhteensattumia, herkullista tilannekomiikkaa ja positiivisia katsojakontakteja. Hän on unohtumaton elämys niin lapsille kuin aikuisillekin.

Den Lilla Hatten on 2½ -metrinen iloinen, miiminen jättiläiskoomikkohahmo. Yleisön suosikkina hän kerää huomiota kaikenikäisiltä, vauvasta vaariin. Den Lilla Hatten sopii monen muun hahmon kanssa esiintymään niin lavalle kuin ihmisten joukkoonkin, mutta on omiaan myös yksinään viihdyttämään ihmisiä, jakamalla vaikkapa kukkia tai karkkia. Jättiläishahmo on myös ollut monissa tapahtumissa vastaanottamassa tulijoita ja johdattamassa heitä oikeaan suuntaan. 2½ -metristä värikästä hahmoa on vaikea vastustaa!

Den Lilla Hattenin voi varustaa tapahtuman henkeen sopivalla asukokonaisuudella ja rekvisiitalla.

Hän hassuttelee aiheen kuin aiheen sopivaksi itselleen.

Jättiläishahmo on nähty kauppakeskuksissa, lastenjuhlissa, festivaaleilla, firmanjuhlissa, messuilla ynnä muissa paikoissa kääntämässä katseita, levittämässä hämmästystä ja kummastusta. Monen ilmeen jättiläishahmo luo ympärilleen hyvää tuulta!

Ohjelman pituus:
20 – 45 min.

Kohderyhmä:
Lapset ja aikuiset

Tyylilaji:
Karnevalistinen, koominen sirkusteatteri