Valikko Sulje

SÄRKYNEIDEN SYDÄNTEN SATAMA

Särkyneiden sydänten satama- poikkitaiteellinen monologiesitys
 
Poikkitaiteellinen monologiesitys Särkyneiden Sydänten Satama nähdään PerformanceSirkuksen näyttämöllä 26.2. ja 27.2.2021 klo 19.00
Esitys kertoo hellän rujolla otteella majatalossa vierailleiden henkilöiden kohtaloista. Syrjäinen majatalo on paikka, jonne tullaan parantamaan todellisuuden synnyttämiä haavoja. Pienikin yksittäinen tapahtuma voi suistaa elämän raiteiltaan, joten mistä löytää uskoa ja toivoa?
 
Särkyneiden Sydänten Satama on muistelmakooste Riitta Leivon elämän varrella kohtaamistaan todellisista ja kuvitteellisista tapahtumista sekä ihmisistä ja niistä syntyneistä lauluista ja tarinoista. Leivo pohtii tarinoissaan ja lauluissaan syitä, jotka saavat ihmisen sydämen särkymään ja myöhemmin paranemaan.
 
Lavalla nähtävä Riitta Leivo on syntynyt Tampereella ja asunut nuoruutensa kuusivuotiaasta alkaen Ruotsissa. Hän muutti 30 vuotta sitten takaisin Suomeen ja on ollut aktiivisesti mukana lukuisissa folk- ja kansanmusiikkiyhtyeissä ja aktiivinen toimija jo 20 vuotta ammattiteatteriryhmä PerformanceSirkuksen riveissä.
 
Särkyneiden Sydänten Satama – poikkitaiteellinen monologiesitys
Esityspaikka: PerformanceSirkuksen näyttämö, Kaapelitehdas, A-rappu 4.kerros
Liput: 10€, eläkeläiset, työttömät, opiskelijat 5€
Käsikirjoitus ja musiikki: Riitta Leivo ja Vesa-Petteri Asikainen
Ohjaus: Vesa-Petteri Asikainen ja Riitta Leivo
Esiintyjät: mm. Riitta Leivo, Vesa-Petteri Asikainen
Lippuvaraukset/liput: performancesirkus.markkinointi@gmail.com, 050-3033643
Tuotanto: PerformanceSirkus 2020