Valikko Sulje

PERFORMANCESIRKUKSEN SYKSYN 2021 ESITYKSET

Kuvia Lähteeni esityksestä - Kuvat: Roosa Isokääntä

Kuvia Runoja ja lauluja rakkaudesta esityksestä – Kuvat: Roosa Isokääntä

PerformanceSirkuksella on tulossa kaksi uutta ensi-iltaa syksyllä 2021. Kaikkia esityksiä on jouduttu siirtämään eteenpäin useita kertoja, mutta nyt toivomme, että pystymme toteuttamaan esitykset, joita on suunniteltu jo pitkään. 

SYKSYN 2021 ESITYKSET

1.- ja 2.10. PERFORMANCESIRKUKSEN JA TOMI PULKKINEN TRION YHTEYSTYÖTEOS: LÄHTEENI- 
LAULUJA RUNEBERGIN RUNOIHIN

”Minulle kaikki alkaa Lähteestä, joka on inspiraation lähde, luovuuden
lähde, lähde, jossa näemme itsemme, jossa peilaamme identiteettiämme. Matka jatkuu elämän aurinkoisia ja varjoisia polkuja pitkin ja kuulemme laulurastaan äänen, se on runoilijan ääni, kieli. Pohjolan mystinen kaipuu kutsuu, ja lopulta, meidän täytyy uskoa, että jalous voittaa.”  -Tomi Pulkkinen

5.-6.11. RUNOJA JA LAULUJA RAKKAUDESTA

 PerformanceSirkus juhlistaa 25-vuotista taivaltaan rakkauden sanomalla. Teatterin keskeiset toimijat yhdistävät voimansa ja kutsuvat yleisön Kaapelitehtaalle keväiseen runo- ja musiikki-iltaan. 

Ainutkertaisessa kokonaisuudessa kuullaan kauneimpia, kiihkeimpiä, kaihoisimpia ja intohimoisimpia uusia ja vanhoja ikivihreitä ja tuoreita rakkauslauluja ja -runoja Maitolaituri-orkesterin ja  PerformanceSirkuksen perustajan Vesa-Petteri Asikaisen tulkitsemina. Esityskielinä suomi ja ruotsi.

TERVETULOA ESITYKSIIN!

LIPPUJA PÄÄSET VARAAMAAN SUORAA TÄSTÄ LINKISTÄ