Valikko Sulje

OHJELMISTO

WHITE PAPER SUITED MAN- TANSSITYÖPAJA JA YHTEISÖTANSSITEOS YHTEISTYÖSSÄ UNKARILAISEN RITA GÓBI DANCE COMPANYN KANSSA

Paper: we write on it, use it to display speech,to write down ideas, to save value – word flies away, writing remains. In the digital world, the former function is becoming less and less important. At the beginning of the printing technology paper was made of rags, clothes. We recycle it today as well: the milk box I drink from may have been a love letter in the past, or a secret file, a diary ….

11.6. ja 12.6.2021

Lue lisää

SÄRKYNEIDEN SYDÄNTEN SATAMA
POIKKITAITEELLINEN MONOLOGIESITYS

Särkyneiden Sydänten Satama on muistelmakooste Riitta Leivon elämän varrella kohtaamistaan todellisista ja kuvitteellisista tapahtumista, sekä ihmisistä ja niistä syntyneistä lauluista ja tarinoista. Leivo pohtii tarinoissaan ja lauluissaan syitä, jotka saavat ihmisen sydämen särkymään ja myöhemmin paranemaan.

TARKAT PÄIVÄMÄÄRÄT ILMOITETAAN MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI

Lue lisää

TOMI PULKKINEN TRIO: LÄHTEENI- 
LAULUJA RUNEBERGIN RUNOIHIN

”Minulle kaikki alkaa Lähteestä, joka on inspiraation lähde, luovuuden
lähde, lähde, jossa näemme itsemme, jossa peilaamme identiteettiämme. Matka jatkuu elämän aurinkoisia ja varjoisia polkuja pitkin ja kuulemme laulurastaan äänen, se on runoilijan ääni, kieli. Pohjolan mystinen kaipuu kutsuu, ja lopulta, meidän täytyy uskoa, että jalous voittaa.”  -Tomi Pulkkinen

TARKAT PÄIVÄMÄÄRÄT ILMOITETAAN MAHDOLLISIMMAN NOPEASTI

Lue lisää