Valikko Sulje

OHJELMISTO

TOMI PULKKINEN TRIO: LÄHTEENI- 
LAULUJA RUNEBERGIN RUNOIHIN

”Minulle kaikki alkaa Lähteestä, joka on inspiraation lähde, luovuuden
lähde, lähde, jossa näemme itsemme, jossa peilaamme identiteettiämme. Matka jatkuu elämän aurinkoisia ja varjoisia polkuja pitkin ja kuulemme laulurastaan äänen, se on runoilijan ääni, kieli. Pohjolan mystinen kaipuu kutsuu, ja lopulta, meidän täytyy uskoa, että jalous voittaa.”  -Tomi Pulkkinen

1.10. ja 2.10.2021

Lue lisää

RUNOJA JA LAULUJA RAKKAUDESTA

PerformanceSirkus juhlistaa 25-vuotista taivaltaan rakkauden sanomalla. Teatterin keskeiset toimijat yhdistävät voimansa ja kutsuvat yleisön Kaapelitehtaalle keväiseen runo- ja musiikki-iltaan. 

Ainutkertaisessa kokonaisuudessa kuullaan kauneimpia, kiihkeimpiä, kaihoisimpia ja intohimoisimpia uusia ja vanhoja ikivihreitä ja tuoreita rakkauslauluja ja -runoja Mattolaituri-orkesterin, Tomi Pulkkinen Trion sekä PerformanceSirkuksen perustajan Vesa-Petteri Asikaisen tulkitsemina. Esityskielinä suomi ja ruotsi.

5.11. ja 6.11. 2021

Lue lisää

SÄRKYNEIDEN SYDÄNTEN SATAMA
POIKKITAITEELLINEN MONOLOGIESITYS

Särkyneiden sydänten satama on muistelmakooste Riitta Leivon elämän varrella kohtaamistaan todellisista ja kuvitteellisista tapahtumista, sekä ihmisistä ja niistä syntyneistä lauluista ja tarinoista. Leivo pohtii tarinoissaan ja lauluissaan syitä, jotka saavat ihmisen sydämen särkymään ja myöhemmin paranemaan.

3.12. ja 4.12.2021

Lue lisää